SkyStef's blog

SkyStef's blog

Over deze blog

Deze blog is het nederlandstalig verlengstuk van skystef.be
In de categorie "weerberichten" zullen al mijn weerpraatjes worden gearchiveerd.
Bij "weersverschijnselen" zullen af en toe wat interessante weerdagen (al dan niet opgeklopt in de media) kritisch worden geanalyseerd.

Weersverwachting 09-10/12/2012

WeerberichtenPosted by skystef 2012-12-09 13:58:49

Update 09/12 om 1400 uur

Op de Hoge Venen zondagnamiddag & vooravond tijdelijk wat lichte dooi, elders smelt alles (grotendeels) weg. Later op de avond na passage koufront opnieuw vorst in de Hoge Venen. De buien die er dan vallen zullen opnieuw onder vorm van sneeuw zijn met boven de 500 m hoogte tegen maandagavond een accumulatie 3-5 cm of iets meer. In Vlaanderen hooguit wat stofhagel en opnieuw pas vorst vanaf maandagavond laat. Maar de eventuele winterse buien zullen dan allicht beperkt blijven tot het westen. Op langere termijn treedt vanaf vrijdag definitief een verzachting op met algemene dooi in het ganse land, want het laatste model dat hierover twijfelde DWD, gaat nu ook voor die zachte tendens. Dus, genieten maar van die misschien wel laatste winterse week van het jaar.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.